combineer een schatting + EPC en ontvang - 40 € korting

Ons werkgebied: Provincie Vlaams-Brabant, Limburg en arrondisement Antwerpen.     +32 (0)474-53 30 10


Vastgoedexpertises zonder natte vingerwerk

Beëdigd schatter in vastgoed, Vlabel erkend & onafhankelijk

Wij voeren volledig onafhankelijk onroerend goed schattingen uit bij aangifte van de erfbelasting, hypothecaire leningen, onverdeeldheid, schenkingen, EOT, echtscheiding of gewoon bij aan en/of verkoop van uw woning of bedrijfsvastgoed.

Efficiëntie en know-how in het voordeel van onze klanten

Géén nattevingerwerk

Als onafhankelijk vastgoed expert met jaren ervaring en marktkennis bereken ik de "Venale Waarde" van een onroerend goed, of anders uitgedrukt een realistische verkoopwaarde.

Hierbij wordt rekening gehouden met de ligging, aard en bestemming van het goed, de staat waarin het zich bevindt en met de vastgoedmarkt specifiek van de streek.
Tevens schenken wij aandacht aan zichtbare bouw- en afwerkingsmaterialen, de indeling, oppervlakten, aanhorigheden en installaties, energie, duurzaamheid enz… van het vastgoed.

De vergaarde informatie resulteert in een correcte waardeberekening, zonder nattevingerwerk

Onafhankelijk, beëdigd & erkend

Wij werken 100% onafhankelijk en hebben géén samenwerkingsakkoord met partijen die een beïnvloeding op het eindresultaat nastreven. Wij zijn beëdigd door de rechtbank van Leuven en erkend door de vlaamse belastingsdienst ( VLABEL)

Wij voeren opdrachten uit voor particulieren, bedrijven, notarissen, advocaten, raadgevers, huisvestingsmaatschappijen, rechtbanken, curatoren, accountants…

Lees onderaan onze meest recente klant getuigenissen.

Professionele rapportering

Géén vakjargon of ingewikkelde termen maar een gegroepeerd overzicht van de vaststellingen weergegeven in een helder en begrijpbaar verslag.

Snelle dienstverlening

Het inplannen van een plaatsbezoek kan meestal binnen de 7 werkdagen gebeuren.
Het verslag / rapport zal u via mail toegezonden worden, binnen de 3 werkdagen na ontvangst van de betaling of toezending van een geldig betaalbewijs.


Plaats een opdracht
Referenties
Wat kost een schatting

A step out of scale & some new stuff

A step out of scale & some new stuff

Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.

Opdracht type Prijs BTW inbegrepen
Schatting ( standaard verslag ) 270 €
Schattingsverslag ( uitgebreide versie ) : bij hypotheek, overgangskredieten, EOT, echtscheiding, gerechtelijke dossiers, onverdeeldheid en/of vastgoed bestaande uit meerdere entiteiten 320 €
Cell Cell

Waardebepaling van : Bouwgrond, ééngezinswoning, appartement of villa
Opdracht Type Prijs BTW inbegrepen
Schattingsverslag ( standaard) 270€
Schattingsverslag ( uitgebreide versie ) : bij hypotheek, overgangskredieten, EOT, echtscheiding, gerechtelijke dossiers, onverdeeldheid en/of vastgoed bestaande uit meerdere entiteiten320 €
Schattingsverslag voor aangifte erfbelasting volgens het VLABEL charter450 €
Schattingsverslag voor het vredegerecht450 €
Supplement per woonéénheid voor opbrengsteigendom / appartementsgebouw. Vanaf de tweede wooneenheid75 €
Supplement voor uitsplitsing van verkoopwaarden of toevoegingen van huurwaarden of opsplitsing waarde voor en na werken, uitgebreide gerechtelijke schattingen : in regie per uur, minimum ½ uur90 €
Korting>= 3 simultane schattingen- 5%
Korting>= 5 simultane schattingen- 10%
Waardebepaling van : handelspanden, bedrijfs- en/of kantoorgebouwen
Opdracht Type Prijs BTW inbegrepen
cell1_4cell2_4
cell1_4cell2_4
cell1_4cell2_4

Als onafhankelijk vastgoed expert met jaren ervaring en marktkennis bereken ik de "Venale Waarde" van een onroerend goed, of anders uitgedrukt een realistische verkoopwaarde. Hierbij wordt rekening gehouden met de ligging, aard en bestemming van het goed, de staat waarin het zich bevindt en met de vastgoedmarkt specifiek van de streek.

Tevens schenken wij aandacht aan zichtbare bouw- en afwerkingsmaterialen, de indeling, oppervlakten, aanhorigheden en installaties, energie, duurzaamheid enz… van het vastgoed.

De vergaarde informatie resulteert in een correcte waardeberekening, zonder nattevingerwerk